Nicky Verduyn

Trainer (nonactief)

Mijn kennismaking met ExpEx was in 2014, toen vriendinnen van mij de eerste cursus in Den Haag volgden. Ik was te laat met aanmelden, maar was ontzettend enthousiast toen ik hoorde over het concept; het idee dat je je eigen ervaringen en verleden met de jeugdhulpverlening kon gaan inzetten om jongeren te helpen, leek me heel erg tof!

Uiteindelijk ben ik de tweede cursus in Den Haag gaan volgen en dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Het was natuurlijk emotioneel en ik ben mezelf regelmatig ’tegengekomen’, maar het was een tijd om nooit te vergeten en bijzonder om als groep te werken aan vooruitgang in onszelf, maar ook in de maatschappij!

Inmiddels heb ik de training ook vanuit een ander perspectief gezien: in 2016 heb ik samen met Ravi en Mannus de training in Den Haag gegeven en werd ik door hen opgeleid tot trainer. Wat een toffe nieuwe ervaring! Het gaf een goed gevoel om de cursisten verder te helpen in hun verwerkingsproces, hun vaardigheden en hen op te leiden tot volleerde ExpEx. Daarnaast was het natuurlijk ook een leerproces voor mijzelf, vooral om mijn perfectionisme los te laten.

Nu ik mijn certificaten als cursist en trainer behaald heb, ben ik klaar voor het volgende avontuur.

We zijn als ExpEx family hard aan het werk om nog meer te groeien, onze voetstappen in Nederland achter te laten. En daar werk ik graag aan mee!

Leve het avontuur!

Nicky Verduyn Trainer

Ervaringsverhalen

Nieuws