Stay Connected voor 18+ jongeren

Landelijk

Veel 18 + jongeren hebben behoefte aan een fijn sociaal netwerk, mensen om leuke dingen mee te doen en ervaringen mee te delen. Waar je op terug kan vallen met vragen of als het even niet zo goed gaat. ExpEx Haaglanden is daarom gestart met een nieuw project: Stay Connected.

Een keer per maand organiseren wij een leuke activiteit voor alle 18+ jongeren die jeugdhulp hebben gehad. Van een DJ-workshop tot een picknick in het park, we doen van alles! Op donderdag 17 oktober gaan we officieel van start, maar we zijn nu al begonnen en hebben al 2 leuke bijeenkomsten gehad.

Woon je in Haaglanden, ben je 18+ en heb je ervaring met jeugdhulp? Check dan deze deze flyer en zie voor meer informatie de website www.stayconnected-nederland.nl Aanmeld voor de volgende bijeenkomst op woensdag 14 augustus of donderdag 19 september kan bij Nicky: nicky.expex@gmail.com.

Stay Connected is een initiatief van ExpEx Den Haag/Haaglanden, ondersteund door de samenwerkende gemeenten in Haaglanden, Stichting van het Kind en Stichting Kinderperspectief.