ExpEx is voor mij…

Experienced Experts zijn getrainde ervaringsdeskundigen. We zetten ons in voor een betere jeugdhulp met een goede positie voor jongeren en inzet van ervaringskennis.

Maar wat betekent ExpEx voor ons? Voor iedereen is ExpEx iets anders, en dat vinden we juist zo mooi! Daarom vroegen we Experienced Experts de zin af te maken: ExpEx is voor mij…

Robin

ExpEx is voor mij jezelf het recht geven om alles te zeggen in elke situatie. ExpEx is voor mij het inzetten van mijn (nare) ervaringen met als doel het verbeteren van de jeugdhulp voor anderen. Zo krijgen mijn ervaringen toch een positieve kant in mijn leven.

Fanny-May

ExpEx is voor mij een manier om van mijn negatieve ervaringen iets positiefs te maken en anderen te helpen. Het geeft mij de kans iets te betekenen voor iemand anders en mijn verleden om te zetten in iets moois.

Miko

ExpEx is voor mij spiritueel voldoend. We uiten onze emoties met elkaar.

Mohini

ExpEx is voor mij de plek waar ik heb geleerd om te geloven in vriendschappen en in mezelf.

Lotte

ExpEx is voor mij een vertrouwde en veilige omgeving om mijzelf te kunnen ontwikkelen en te ontdekken waar mijn talenten liggen om verder tot bloei te komen. Het is een plek met gelijkwaardige mensen waarbij ik mezelf kan zijn en mij gehoord voel en waarin ik het samenzijn met elkaar als een verdiepende verbinding ervaar.

Anne

ExpEx is voor mij… een organisatie waar ik me mee verbonden voel. Waar ik, na mijn eigen opgedane problematiek in het verleden, mijn ervaringen nu eens op een positieve manier kan inzetten. Waar we met elkaar, de hulpverlening proberen te verbeteren én als ‘hoopverlener’ jongeren ondersteuning bieden, op hun pad, naar herstel.

Nadja

ExpEx is voor mij me begrepen voelen en dat omzetten in dat anderen zich begrepen voelen.

Charlotte

ExpEx is voor mij een manier om jongeren te helpen terwijl ik m’n eigen jeugdzorgverleden ook een plekje kan geven.

Alex

ExpEx is voor mij een tweede familie vol mogelijkheden en kansen. Wetende dat ik iets kan betekenen voor anderen door de inzet van mijn ervaring geeft mij voldoening en plezier in wat ik doe.

Bo

ExpEx is voor mij het leren (kennen) van mensen die ik anders nooit ontmoet zou hebben.