Contact

ExpEx worden

Wil je zelf ExpEx worden en onze training volgen? Meld je dan bij het project bij jou in de buurt! Hier vind je het overzicht van al onze regionale projecten!

Als we (nog) niet in jouw regio actief zijn is er helaas nu geen manier om de training te volgen en je bij ons aan te sluiten. We zijn altijd druk bezig met het opzetten van nieuwe regio’s, dus hou onze site en social media in de gaten!

Project opzetten

Wanneer je een nieuw project wilt opzetten kan je alle informatie hierover vinden op deze pagina en contact opnemen met Fietje Schelling (info@fietjeschelling.nl).

ExpEx opleiden voor inzet in uw organisatie

Wil je meer informatie over het trainen van jongeren om ingezet te worden in uw organisatie, neem dan contact op met Dora Wempe (dwempe@kernkracht.nl).

ExpEx inzetten

Wanneer je een ExpEx wilt inzetten bij een opdracht of project, neem dan contact op met een ExpEx-project in jouw regio.

Wil je een ExpEx inzetten op een plek waar nog geen regionaal ExpEx-project is? Of heb je andere vragen? Dan kan je onderstaand contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@expex.nl.

Contactformulier

Contactformulier
Bezig met versturen