Gezocht: Communicatie vrijwilliger en website beheerder

20 juni 2022

ExpEx zoekt een enthousiaste vrijwilliger die ons wil helpen met de communicatie en PR. Het liefst een ervaringsdeskundige, maar in ieder geval iemand de inhoud van ons vak begrijpt en achter onze visie staat.

Wat kan je gaan doen?

Je werkt samen met coördinator Mannus, Rens de webbeheerder en Carlijn die de ExpEx Insta beheert. We zoeken in ons team vooral iemand die zich bezig gaat houden met de website en nieuwsbrief, maar afhankelijk van jouw kwaliteiten en wensen ook met de vormgeving en social media bijvoorbeeld. Je werkzaamheden zijn een paar uur per week en kan je zelf flexibel indelen.

Welke skills zijn handig?

Je gaat je veel bezighouden met teksten, dus het is wel handig als je goed bent in aansprekend schrijven en het redigeren van andermans teksten. En we gebruiken voor onze website WordPress, voor onze nieuwsbrief MailChimp, voor vormgeving Canva en voor animatievideo´s Vyond. Het zou mooi zijn als je met sommige van deze systemen ervaring hebt of het leuk vindt dit te leren.

Wat krijg je voor je inzet?

Je verdient een belastingvrije vrijwilligersvergoeding van €5 euro per uur, met een maximum van 1800 per jaar. En als je reiskosten maakt worden deze natuurlijk vergoed. Ook kan je kosteloos trainingen volgen bij PGO support.

Wil je contact hierover?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie? Stuur dan een mail naar mannus.boote@expex.nl of een whatsapp naar 0628515898?