Van maatje naar vrienden

Toen ik voor het eerst bij ExpEx kwam, zat ik in een periode zonder werk, dagbesteding of studie. Dat was best lastig, vooral omdat ik net vader was geworden. Gelukkig had ik Ravi als mijn maatje via ExpEx, en dat heeft echt een groot verschil gemaakt.

Ravi maakte gelijk een goede indruk op me. Na onze eerste ontmoeting voelde ik me gewoon op m’n gemak en begrepen. Het traject met hem was niet alleen positief, maar ook gezellig. In korte tijd heb ik veel handige dingen van hem geleerd.

Dankzij Ravi vond ik weer dagbesteding en werk als schilder, wat ik vijf jaar met plezier heb gedaan. Het mooie was dat hij me ook na het officiële traject bleef helpen en advies gaf.

Nu, acht jaar later, ben ik een trotse vader en kijk ik terug op een goede tijd als schilder, allemaal door Ravi’s hulp. Onze band groeide uit tot een echte vriendschap, waarin we elkaars problemen delen, voor elkaar zorgen en elkaar tips geven. Zelfs onze kinderen kunnen goed met elkaar opschieten. Laatst hebben we samen Sinterklaas gevierd, wat echt gezellig was.

Mijn ervaring met Ravi als maatje was niet alleen goed voor mijn werk, maar het leverde ook een blijvende vriendschap op. Ik ben blij dat hij er voor me was, en het heeft echt mijn leven veranderd.