Ravi Debisarun

Trainer (actief)

Ik volgde de training ‘Werken met je eigen ervaring als ExpEx’ in Den Haag. En ik raakte zo enthousiast dat ik hem nu zelf geef. Ik was altijd al een open iemand, maar door de training heb ik gereedschappen op zak. Mijn communicatie is sterk verbeterd. Ik kan beter luisteren naar anderen, heb een betere waarneming met mijn gevoel gekregen en ik weet beter mijn grens aan te geven. Ik ben heel blij dat ik de training heb mogen volgen!

ExpEx naam en logo

Ik heb ook de naam ExpEx bedacht. De projectleiders kwamen met de naam Eddies, ervaringsdeskundige buddies. Dat vond ik echt te erg. Ons prachtige project moest een bijpassende naam krijgen en samen met mijn zus ben ik toen ervaringsdeskundigheid naar het Engels gaan vertalen. Op een gegeven moment kwamen we op Experienced Experts met als afkorting ExpEx. Het klinkt lekker, je onthoudt het makkelijk en het dekt de inhoud van de training.

Daarna ben ik het logo gaan ontwerpen. Op het eerste gezicht is het een poppetje. Maar voor mij staat het voor twee mensen die elkaar omhelzen met een glimlach eronder. Wij zijn jongeren die vanwege onze ervaring nu sterk in het leven staan en dat willen we graag overbrengen aan de jongeren die het nu nodig hebben. En een glimlach werkt altijd haha!

Ervaringsverhalen

Nieuws