Ervaringscafé Haaglanden

Lokaal

Wil jij in contact komen met andere leeftijdsgenoten? Wil jij jouw ervaring delen of (h)erkenning vinden bij een ander? Kom dan langs bij ons ervaringscafé haaglanden.

Elke derde donderdag van de maand hebben wij een ervaringscafé in de haag. We gaan tijdens het ervaringscafé samen eten en met elkaar in gesprek over verschillende ervaringen. Elke maand hebben wij een nieuw thema waarmee we leuke activiteiten gaan doen. Het ervaringscafé is geheel gratis en je mag altijd iemand meenemen die veilig voelt voor jou (meld jullie dan allebei aan). Niet vergeten je mag helemaal jezelf zijn en we accepteren elkaar allemaal.

Op deze pagina vind je alles wat te maken heeft met het ervaringscafé haaglanden. Elke keer houden we jou op de hoogte van wanneer en waar aankomende ervaringscafé is, maar ook welk thema aankomende maand heeft. We brengen jullie ook op de hoogte van hoe afgelopen ervaringscafé was.

Schermafbeelding 2023 08 19 205914

21 september aanstaande is het zover. Het ervaringscafé haaglanden gaat dan weer van start. We hebben aankomende ervaringscafé gaan we elkaar leren kennen. We doen een spel waarin we met elkaar in gesprek gaan over verschillende onderwerpen waarin het natuurlijk altijd vrij is om iets wel of niet te zeggen. Wil jij erbij zijn? Kopieer en plak dan onderstaande link in je internetbalk om je aan te melden.

https://8kbmackkw1p.typeform.com/to/DxLwqOAe: Ervaringscafé Haaglanden