Ervaringscafé Haaglanden

Lokaal

Wil jij in contact komen met andere leeftijdsgenoten? Wil jij ervaringen uitwisselen, (h)erkenning vinden bij een ander en steun ontvangen wanneer het even wat minder gaat? Kom dan langs bij ons Ervaringscafé Haaglanden!

Elke derde donderdag van de maand hebben wij een ervaringscafé in de haag en iedereen is welkom! Er zijn hier zowel ervaringsdeskundigen als professionals aanwezig van jouw eigen leeftijd om het zo gezellig en veilig mogelijk te maken. We gaan samen eten en op een gezellige manier (met een spel bijvoorbeeld) met elkaar in gesprek over verschillende ervaringen. Deze leuke activiteiten zijn elke maand gekoppeld aan een ander thema. Dus laat ook zeker van je horen, als jij een interessant thema hebt waar we het ervaringscafé volgende maand om heen kunnen bouwen! Het ervaringscafé is geheel gratis en je mag altijd iemand meenemen waarbij jij je veilig voelt (meld jullie dan beiden aan). Vergeet vooral niet dat dit een veilige plek is, waar je geheel jezelf mag zijn en jij geaccepteerd zal worden voor wie jij bent.

Schermafbeelding 2023 08 19 205914

Hoe ziet zo’n ervaringscafé eruit?

18:00 – 19:00: Eten en afruimen
19:00 – 20:30: Activiteit

Aanmelden kan via onderstaande link:

Of door een Whatsapp berichtje te sturen naar Dominique: +31 6 28 22 30 40
Met vragen kun je ook altijd bij Dominique terecht, stuur haar dan een berichtje en zij zal zo snel mogelijk antwoorden.