Wij zoeken een productiecoördinator voor ervaringstheater

donderdag 31 mei Ervaringstheater

Door het naderende vertrek van onze huidige collega en een groeiend aantal aanvragen voor opdrachten, zijn wij zo snel mogelijk op zoek naar een freelance productiecoördinator.

Je helpt de voorwaarden scheppen voor het team en de deelnemers om de mooiste productie-ervaringen te creëren. Je draait mee in alle onderdelen van het proces.
Je regelt de praktische zaken, zowel tijdens de repetitieperiode als in de voorstellingsperiode. Je communiceert veel met je mobiel en regelt praktische zaken achter je computer. En in de tussentijd houd je het overzicht in de organisatie en werk je proactief aan het groeien en bloeien van het ervaringstheater.

Ervaringstheater

Ervaringstheater is gebaseerd op echte verhalen, op persoonlijke en gedeelde ervaringen. De show wordt gemaakt door ervaringsdeskundigen, samen met jeugdhulpverleners. Zonder theaterervaring, maar met een rugzak vol professionele én persoonlijke ervaringen.

Wil je een beeld krijgen van hoe we dat doen? Ga dan naar www.ervaringstheater.com

Taken en eigenschappen

We zijn een startend samenwerkingsonderneming die snel groeit. We zijn hier als team verantwoordelijk en actief voor. Daardoor kunnen taken variëren, maar je focus zal liggen op organiseren, financieren en communiceren.  Denk aan het aanvragen van fondsen en het creëren van overzicht en structuur .

We zoeken iemand met een sterke persoonlijkheid. Die achter onze kernwaarde van gelijkwaardigheid staat en onze visie deelt dat kwetsbaarheden je krachten kunnen zijn. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met (persoonlijke) ervaring in de hulpverlening.

De eigenschappen van onze ideale collega hebben we in deze profielschets op een rij gezet. Herken je je hier in? Dan zoeken we jou!

Even voorstellen

Je wordt onderdeel van een klein team freelancers samen met Camie en Maurits. Benieuwd wie wij zijn? We stellen ons hieronder in het kort aan je voor en je kunt altijd onze websites bekijken.

Camie

Na mijn eigen verleden is het nu mijn intentie een steentje bij te dragen aan het versterken van jongeren en hulpverleners. De voorstellingen die ik maak zijn heel persoonlijk: ik stel me kwetsbaar op, put uit eigen ervaringen en gebruik een flinke dosis zelfspot.”
www.camiebonger.nl/camie

Maurits

Ik heb in mijn jongere jaren veel toneel moeten spelen om te overleven. En dankzij dit project kan ik jongeren die nu jeugdhulp ontvangen hun kwetsbaarheid in laten zetten als kracht. Ik noem mezelf dan ook geen hulpverlener maar hoopverlener.”
www.expex.nl/person/maurits-boote

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Maurits Boote: 0612715485.

Wil je solliciteren? Dan ontvangt Camie Bonger je motivatiebrief en CV graag voor 15 juni: info@camiebonger.nl

Wij kijken uit naar onze kennismaking!