Uitnodiging LHBTQIA+ ervaringscafé

5 maart 2023

Hee hoi!

Ervaringsdeskundigen van Levvel en ExpEx organiseren een gezellige avond voor en door LHBTQIA+ jongeren. Ben jij lesbisch, homo, bi, trans, queer, intersekse, aseksueel of weet je het nog niet? Dan ben je welkom! Ook een eventuele hulphond is welkom, we hebben ook een tuin als die dat fijn vindt.

Waar & Hoelaat

De locatie is makkelijk te bereiken met het OV. Het is vlakbij het Vondelpark en het Leidseplein, rechts naast Rechts van café Bosco. Je ziet op de ramen ‘EKThuis’ staan.
Het ervaringscafé is van 19 tot 21 uur. Wij zijn er vanaf half 7, dus als je wilt kan je eerder komen en natuurlijk ben je vrij om eerder weg te gaan.

Support

We maken en delen niet zomaar foto’s, dus als je anoniem wilt blijven dan kan dat. En vind je het spannend om te komen? Dan kunnen we ook eerst even contact hebben en regelen we dat je samen met iemand gaat.

Meld je aan

Fijn als je je aanmeldt, zodat wij kunnen inschatten hoeveel boodschappen we moeten kopen. Als je wensen hebt of ideeën, bijvoorbeeld een allergie om rekening mee te houden of dat je bepaalde ondersteuning kunt gebruiken: let us know!

We hopen jullie te zien en spreken!
Groetjes van Noah, Mannus en Ouassima

uitnodiging ervaringscafe