Truus van Tiggelen

Bestuurslid

Als directeur van Stichting JESS mag ik me druk maken over de jeugdhulp die wij leveren in Haaglanden aan gezinnen en jongeren. Mijn persoonlijke missie is een bijdrage leveren dat ieder kind gezien en gehoord wordt. Ik weet vanuit mijn persoonlijke ervaring als kind, hoe belangrijk het is dat er mensen om je heen staan die je met oprechte interesse vragen hoe het met je gaat. Als deze ook nog iets willen betekenen in de keuzes die je steeds weer kunt maken, word ik daar een blijer mens van.

Vanaf de start ben ik betrokken bij het project met ervaringsdeskundigen in Zuid Holland. Ik vind het belangrijk dat organisaties de ervaringsdeskundigheid van jongeren en medewerkers inzetten omdat de jeugdhulp en andere dienstverlening door deze kritische blik vanuit opgedane ervaring nog beter wordt..

Persoonlijk ben ik moeder van een prachtige dochter waar ik super trots op ben. Ik hou van schaatsen, lange afstand wandelen en lekker eten met een glas wijn. Ik wil graag dat dingen uitgesproken worden zelfs als het lastig is.