Tom Hendriks

Trainer (nonactief)

Hoi! Ik ben Tom. Ik ben 21 jaar, woon in Arnhem en ik ben gek op muziek (maken), taal en Youtube. Al vanaf dat ik me kan herinneren heb ik moeite met school. Ik snapte niets van de logische vakken, deed altijd alles op mijn eigen manier, en als een wiskundesom niet werkte bedacht ik gewoon mijn eigen formule. Helaas kwam ik met die formules ook niet op het juiste antwoord uit, anders was ik nu misschien wel een wiskundig rekenwonder. Maar nee, ik ben gewoon Tom.

Iets waar ik wat beter in ben dan in wiskunde is vertellen. Ik vind het fijn om verhalen te vertellen en te delen. In de vorm van blogs en vlogs, maar sinds dit jaar ook via ExpEx in de vorm van theater en voorlichtingen. Ik ben ontzettend blij dat ik me als ExpEx kan inzetten en eindelijk (ook in de ogen van anderen) een deel uitmaak van de werkende maatschappij, maar wel op een manier die bij me past en waar ik goed in ben.

Wie had dat gedacht; eerder had ik een hekel aan school, en binnenkort sta ik voor ExpEx zelf voor de klas als trainer! Het kan raar lopen.

Nieuws

Sorry, niets om weer te geven.