Nieuwe ExpEx gezocht!

Na de zomer starten er weer verschillende nieuwe ExpEx-trainingen in het land! Hiervoor zoeken we jongeren tussen de 18 en 25 jaar. Die al enige afstand hebben ontwikkeld tot hun eigen ervaringen, goed kunnen reflecteren op eigen processen en deel uit willen maken van een groep die elkaar begrijpt, stimuleert en inspireert.

Ben of ken jij een toekomstige ExpEx die onze family komt versterken? Check dan de informatie over onze basistraining ‘werken met je eigen ervaringen als ExpEx’ en zie hieronder hoe je contact op kunt nemen met de organisatie bij jou in de buurt.

Midden-Holland

In september start er een nieuwe ExpEx-cursus in Midden-Holland. Voor jongeren die hun eigen ervaringen willen inzetten binnen de jeugdhulp. Als luisterend oor voor andere jongeren en/of adviseur of voorlichter voor organisaties en gemeenten. Kernkracht is hiervoor op zoek naar jongeren uit de Zuidplas, Waddinxveen, Krimpenerwaard, Reeuwijk en Bodegraven. Voor meer informatie of aanmelden kan je terecht bij Violette Kieft: vkieft@kernkracht.nl of 0681966386.

Heemstede

In oktober wil de Opvoedpoli Heemstede weer starten met een nieuwe training voor ExpEx. Daarvoor zoeken we jongeren uit Heemstede, Haarlemmermeer, Zuid Kennemerland en IJmond die doormiddel van eigen ervaringen anderen willen helpen. Spreek dit je aan en wil je meer weten over het ExpEx-project? Bel of stuur dan een berichtje naar Brittanny Pijpers (06- 40872457) of Richelle van der Weiden (06-24415009).

Amsterdam

In november starten we een nieuwe ExpEx groep in Amsterdam! Half september organiseren we een info-avond waar we jullie graag voor uitnodigen. Ben of ken jij een nieuwe toekomstige ExpEx die afkomstig is uit Amsterdam of omstreken? Dan horen wij dat graag! Je kunt het laten weten aan projectleider Sandra Ruijzendaal via 0641552284 of sandra.expex@teamed.nl.

Haaglanden

In het najaar gaat er ook een nieuwe ExpEx training starten voor regio Haaglanden. Wij kijken ernaar uit om de groep van 30 getrainde ExpEx nog verder uit te breiden met jongeren uit Den Haag en randgemeenten als Rijswijk en Zoetermeer! Wil je op de hoogte gehouden worden? Zorg dan dat Mai Liem dat weet: m.liem@hetjit.nl en 0624958211.

Drechtsteden en Rijnmond

Ook in de regio van Dordrecht en Rotterdam hopen we weer een ExpEx-training te gaan geven. Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact op met Robbert Felix via r.felix@triviumlindenhof.nl en 0634000141.