ExpEx bij de Week van Ervaringsdeskundigheid Haaglanden

vrijdag 22 februari ExpEx Haaglanden

Tijdens de Week van Ervaringsdeskundigheid in Haaglanden, van 8 t/m 12 april, worden er diverse workshops en inloopmomenten georganiseerd. ​De activiteiten zijn voor iedereen die er interesse in heeft én gratis! Kijk dus snel op de website naar het aanbod en meld je aan!

De week wordt georganiseerd door het regionale Netwerk Ervaringsdeskundigheid, dat bestaat uit verschillende zorg- en welzijnsorganisaties en de werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt.  ExpEx Haaglanden doet hier natuurlijk aan mee! Een greep uit het programma:

Woensdag 10 april – Lunchbijeenkomst Ervaringsdeskundigheid in je organisatie

We nodigen deze middag tijdens de lunch verschillende organisaties uit waar Experienced Experts of andere ervaringsdeskundigen in dienst zijn. Deze goede voorbeelden presenteren zich en beantwoorden vragen als: hoe is ervaringsdeskundigheid geïmplementeerd in de organisatie en wat zijn de successen en dillema’s?

Donderdag 11 april – Workshop zelfbeschadiging voor hulpverleners

ExpEx zullen een workshop verzorgen over zelfbeschadiging en suïcidaliteit. Omdat er nog vaak een taboe ligt op dit onderwerp. Wij willen met hulpverleners meedenken hoe je het beste met jongeren over dit onderwerp praat.

Vrijdag 12 april – Experience On Stage: Ik word 18

Tijdens een conferentie over “Jeugdhulp in transformatie” in Haaglanden treed Experience On Stage op met “Ik word 18. De overgang van 18- jeugdhulp naar 18+ zorg, is al 20 jaar onderwerp van gesprek. Maar het moet nu écht anders. Dus delen wij onze ervaringskennis in een theatrale vorm. Zodat we mensen raken en prikkelen om de hulp pas te stoppen als The Big Five gerealiseerd zijn. Meld je nu aan!

Zie voor meer info en andere workshops: www.ervaringsdeskundigen.nl