Valesca en Mannus als presentator in Taboegbeeld

In de podcastserie Taboegbeeld dragen jongeren zelf onderwerpen aan die voor hen belangrijk zijn. Hiermee werpen zij een ander licht op taboes. Valesca, die de ExpEx-training in Amsterdam heeft gevolgd, en Mannus zijn in een aantal afleveringen presentator. Je vindt alle afleveringen op Spotify.

In de vierde aflevering van de serie Taboegbeeld gaan presentator Thomasz Lin en sidekick Valesca de Beaufort in gesprek met jongeren over het taboe rondom afkomst.
 
Deze aflevering is een samenwerking van Stichting de Jeugd van Nu, Jitka Peeters en Valesca de Beaufort. Met dank aan het VSBfonds, Levvel en Gemeente Amsterdam.

In de zesde aflevering gaan presentator Esmaralda de Haan en side-kick Valesca (19 jaar) in gesprek met Marije (19 jaar) en Jayson (26 jaar) over het taboe dat transgender zijn met zich meebrengt. Ook komen hormoonarts Moya Schutte en begeleider van het HVA pride team Richard van der Veen aan het woord.
 
Deze aflevering is een samenwerking van Stichting De Jeugd Van Nu, Jitka Peeters, Thomasz Lin en Valesca de Beaufort. Met dank aan het VSB Fonds, de HvA en Levvel.

In de achtste aflevering gaat presentator Mannus Boote in gesprek met Arissa (20 jaar) en Zain (20 jaar) over het taboe rondom LHBTIQ+ en het geloof. Ook komt Jelle Zijstra, actief bij de Joodse beweging Oy Vey Acts, aan het woord.
Deze aflevering is gemaakt door Thomasz Lin, Jitka Peeters en Mannus Boote. Met dank aan Stichting de Jeugd van Nu, het VSB Fonds, Levvel en de Maarten Luther Kerk.