ExpEx Alphen aan de Rijn

Linda

Ik ben Linda en ik ben 22 jaar oud.
Op dit moment volg ik de opleiding Maatschappelijk zorg Specifieke Doelgroepen.
Ik zit in leerjaar twee.
Ik heb nog twee ouderen zussen en een jonger broertje.
Na mijn school heb ik twee banen. Wanneer ik vrije tijd heb vind ik het heerlijk om een te gaan wandelen en foto’s te maken van natuur. Maar een avondje Netflix vind ik ook heerlijk.
Waarom ik ben begonnen met Expex is omdat ik graag wat voor jongeren wil betekenen. En met mijn eigen ervaringen weet ik dat ik aardig ver kan komen hiermee. Mijn ervaringshorizon is breed. Wie weet zien we elkaar nog een keertje.

Groetjes Linda

Yasmin

Ik ben Yasmin.
Een jonge dame van 19 jaar oud.
Opgegroeid in de vrije Rotterdam tot net na mijn 17e.
Want toen kwam ik, zoals meerderen jongeren terechte in een gesloten jeugdzorg instelling. Na 7 maanden mocht ik naar een open groep.
Wat ik mistte binnen mijn traject? Het gevoel dat iemand me oprecht begreep en het niet allemaal uit een boekje heeft geleerd.
Dat is, 1 van de hoofdreden waarom ik heb meegedaan aan EXPEX en jouw maatje wil zijn.

Yourie

Mijn naam is Yourie.
Ik ben 23 jaar en ik woon in Alphen aan den Rijn.
Ik heb autisme en daar ben ik mijn hele leven mee begeleid.
Op school werd ik gepest omdat ik anders was. Door gebrek aan sociale contacten kwam ik in een depressie te zitten waardoor ik vervolgens alleen op mijn kamer zat.
Uiteindelijk ben ik begeleid gaan wonen en daar had ik regelmatig conflicten met mijn huisgenoten die alleen maar erger werden.
Nu woon ik zelfstandig met misschien een keer in de week dat er iemand langs komt en nu zit ik ook bij ExpEx.
Hopelijk kan ik anderen met mijn ervaring verder helpen!

Anaïs

Hallo! Mijn naam is Anaïs. Ik ben 21 jaar oud.
Op dit moment doe ik een naar vavo (havo) om volgend jaar integrale veiligheidskunde te gaan studeren.
Ik hou van voetballen en andere sporten, netflixen en een drankje doen met vriend(in)en. Ik ben begonnen met ExpEx omdat ik graag iets wil betekenen voor jongeren die zelf in de jeugdzorg zitten. Ik heb veel ervaring op veel verschillende gebieden in verschillende leeftijdsfases.
Misschien tot snel!

Janet

Hallo, mijn naam is Janet en ik ben 23 jaar oud. Ik ben een pedagogisch medewerker en ik ga de studie Social Work volgen. Over een paar jaar wil ik niet alleen een ExpEx zijn maar ook zelf in het werkveld te zitten. Ik heb ben een ExpEx omdat ik met mijn eigen ervaringen andere wil helpen. Verder hou ik van sporten, creatief bezig zijn en natuurlijk leuke doen.

Hopelijk tot snel!