7 nieuwe ExpEx-groepen in het land

De ExpEx-familie is uitgebreid met nieuwe aanwas! In meerdere regio’s in het land zijn trainingen afgerond en hebben nieuwe ExpEx hun certificaat gekregen.

We zijn blij Zaanstad, Heemstede, Alphen aan den Rijn en Rotterdam te mogen verwelkomen als nieuwe ExpEx-groepen en feliciteren Haaglanden, Midden-Holland en Gelderland met hun nieuwe lichting ervaringsdeskundige jongeren!

Zaanstad

Zaanstad

Vers van de pers: in Zaanstad is er een nieuwe groep ExpEx! Een grote groep op de foto, want naast familie en vrienden waren ook TED Zaanstad en de wethouder bij de uitreiking van de certificaten. En Dora Wempe heeft hier de Zaanse Robin Plücken opgeleid tot trainer.

Heemstede

0618507437 IMG 3466

Het lijkt inmiddels een eeuwigheid geleden, maar begin dit jaar zijn we de eerste ExpEx groep in Noord-Holland gestart. Bij de Opvoedpoli in Heemstede heeft deze eerste groep ExpEx hun certificaat in ontvangst mogen nemen van Dora Wempe en Oumy Tevette.

Alphen aan den Rijn

Nieuwe ExpEx Alphen aan de Rijn 2017

We organiseerden de afgelopen jaren ons ExpEx weekend op een centrale plek in het westen van ons land, namelijk in Alphen aan den Rijn. En tadaaaaa bij iHUB Horizon is nu ook een ExpEx groep! Getraind door Christine de Haan en Oumy Tevette.

Midden-Holland

groepsfoto certificatenuitreiking

In maart 2017 hebben Violette Kieft en Brenda Zwanikken zeven nieuwe ExpEx mogen verwelkomen in de hometown van KernKracht in Gouda! Zij worden nu met name ingezet bij organisaties die deel uitmaken van de proeftuin: Stek jeugdhulp, Kwintes, Jeugdbescherming west en gemeente Gouda.

Rotterdam

0618507437 IMG 3669

Na een eerste training in Drechtsteden had TriviumLindenhof de smaak te pakken: ExpEx is gaan uitbreiden naar regio Rijnmond! De eerste Rotterdamse groep is met een certificaat verwelkomd bij ExpEx door Oumy Tevette en co-trainer Esmeralda Hoogendoorn.

Apeldoorn

WhatsApp Image 2017 07 21 at 15.49.29 1

Na Arnhem en Nijmegen zijn er dankzij Spectrum en Zorgbelang Gelderland nu ook ExpEx opgeleid in Apeldoorn. Deze nieuwe ExpEx groep is getraind door de te gekke Gelderse trainers Tom Hendriks en Job Nijhof, onder bezielende begeleiding van Mannus Boote.

Haaglanden

IMG 1898

En last but not least….. Haaglanden! Bij Het JIT is inmiddels al de vierde groep klaar met de basistraining ‘werken met je eigen ervaring als ExpEx’! Deze keer getraind door de Haagse trainers Nicky Verduyn en Ravi Debisarun.

Benieuwd waar er allemaal regionale ExpEx projecten zijn? Check dan onze landkaart!