Be Creative tijdens Corona

17 april 2020

Turbulente tijden vragen om creatieve oplossingen. Voor ouders, jeugd(zorg) professionals en jongeren is het een uitdaging om tijdens de huidige coronacrisis de dag goed door te komen. Gelukkig zijn er veel creatieve initiatieven en tips beschikbaar.

Onze ExpEx ambassadeur Mohini Awadhpersad heeft deze verzameld op BeCreativeNow.nl.

  • Ben je jong en begin je je te vervelen? Wil je bewegen, leren of relaxen? Op deze pagina vind je allerlei linkjes en filmpjes waar je iets kan leren, bewegen of gewoon chillen. En er is een talent wall waar je jouw gedicht, tekst, spokenword, tekening of andere vorm van uiting kan droppen!
  • Ben je een jeugd(zorg) professional en zoek je inspiratie ? Op deze pagina zijn tips verzameld voor groepsactiviteiten en andere nieuwe mogelijkheden. Ook is een inspiratie wall waar je jouw ervaringen en tips kwijt kunt!
  • Ben je een ouder en zoek je tips en/of tools om met je kinderen te praten? Op deze pagina zijn allerlei linkjes en filmpjes verzameld over Corona, thuis leren en spelen.

Deel jouw tips en ideeën

Jongeren, ouders en professionals worden ook zelf uitgedaagd om dingen te delen, die op de website geplaatst kunnen worden. Want we moeten immers #samendealenmetcorona.