Animatiefilmpjes: wij zijn Milou, Jordy en Diego. Wij zijn ExpEx.

29 oktober 2019

Ook in Flevoland is er nu een regionaal ExpEx project. Twaalf gemotiveerde jongeren volgen de training tot ervaringsdeskundige. Voor de werving van deelnemers aan deze training zijn 3 filmpjes gemaakt.

Ze geven een beeld van wie de ExpEx zijn. Zodat jongeren nieuwsgierig worden naar de training. En organisaties een idee krijgen hoe de inzet van ExpEx eruit kan zien.

Begin 2020 zijn dus ook in Flevoland getrainde ExpEx! We kunnen niet wachten om de real-life ExpEx aan jullie voor te gaan stellen! Tot die tijd vertellen Milou, Jordy en Diego het verhaal over ExpEx en hun ervaring.

Filmpjes van Milou Jordy en Diego

Wij zijn Milou, Jordy en Diego. Alle drie hebben we ons eigen verhaal; een rugzak vol ervaringen die we nu inzetten om de hulpverlening aan jongeren te verbeteren.

Mijn vriendje bleek een loverboy. Door de ruzies thuis kwam ik op straat terecht. Nú ben ik ExpEx en gebruik ik mijn ervaring om jeugdhulp te verbeteren.

Milou

Ik ben ExpEx en help nu andere jongeren. Maar nog niet zo lang geleden zat ik nog in een ‘bad place’; meer op straat dan thuis en blowen met mijn vrienden… Ik gebruik mijn ervaring nu om andere jongeren te ondersteunen.

Jordy

Een paar jaar geleden zat ik in een gesloten jeugdinstelling. Nu ga ik terug met een heel ander doel. Als ExpEx deel ik graag mijn ervaring met jeugdhulporganisaties zodat we hiervan kunnen leren.

Diego

Wil je meer informatie?

Bel Esther (06 40 26 93 63) of Dorine (06 40 73 73 97). Of mail naar e.deruigh@cmo-flevoland.nl